Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/12/2025 20:33:00

Павел89
Member

Легальні способи дізнатися про засновників ТОВ

Друзі, допоможіть розібратися з етичною, але важливою темою. Як законно дізнатися про кінцевих бенефіціарів (засновників) ТОВ? Наприклад, перед укладенням великої угоди хочеться розуміти, з ким справу маєш. ЄДРПОУ дає лише відомості про розмір часток. Чи потрібно для глибшої перевірки звертатися до реєстратора чи є онлайн-способи? Поділіться, будь ласка, своїми алгоритмами перевірки контрагентів!

Неактивен

#2 28/12/2025 18:30:13

yaroslav79
Member

Re: Легальні способи дізнатися про засновників ТОВ

Сервіс для перевірки контрагента по коду ЄДРПОУ допоміг мені швидко і зручно дізнатися засновників ТОВ https://edrpou.ubki.ua/ua/edrpou-databa … ers-of-llc що значно спрощує роботу з новими партнерами. Тепер я можу отримати повне досьє компанії, аналіз фінансових показників і всі зміни у власниках у режимі онлайн. Це дозволяє приймати обґрунтовані рішення та мінімізувати ризики співпраці. Особливо корисно, що сервіс зручно інтегрується у робочі процеси, і вся інформація доступна на будь-якому пристрої. Я відчуваю впевненість у виборі партнерів та економію часу. Інтерфейс простий і зрозумілий, а підтримка сервісу завжди допомагає при необхідності. Дійсно необхідний інструмент для сучасного бізнесу.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений