Вы не зашли.
Нужны подушки, одеяла, может наматрасники какие. В Риге где это смотреть лучше? Помню мне передавали родственники в качестве подарков пару подушек фирмы Askona, качество мне понравилось. Можно их в Латвии купить, кто знает?
Неактивен
Вариантов для подобной покупки в городе хватает. При выборе подушек смотри на наполнитель и жесткость, от этого зависит комфорт. Лучше брать в специализированных местах где консультанты могут помочь с подбором под твои потребности. В Латвии есть продукция компании Аскона, по этой ссылке можно выбрать нужные тебе спальные принадлежности и аксессуары.
Неактивен
Спасибо, гляну что у них есть. Действительно лучше в одном месте все взять сразу, чем по разным магазинам мотаться. Надеюсь цены адекватные будут.
Неактивен
Филлипович :
Нужны подушки, одеяла, может наматрасники какие. В Риге где это смотреть лучше? Помню мне передавали родственники в качестве подарков пару подушек фирмы Askona, качество мне понравилось. Можно их в Латвии купить, кто знает?
Мені також подобається ця білизна, навіть якщо замовляти на їх офіційному сайті це дешевше ніж у нас. Але питання як воно все приїде? Вам привозять чи ви користуєтесь якимось перевізником?
Неактивен
Climbillg :
Филлипович :
Мені також подобається ця білизна, навіть якщо замовляти на їх офіційному сайті це дешевше ніж у нас. Але питання як воно все приїде? Вам привозять чи ви користуєтесь якимось перевізником?
Насправді все набагато простіше, ніж здається. Пряма доставка від американських магазинів до нас рідко буває вигідною, тому я завжди користуюся послугами перевізника-форвардера.
Працює це елементарно: ти реєструєшся на сайті сервісу і отримуєш адресу їхнього складу в Штатах. Коли робиш замовлення в магазині, вказуєш саме цю адресу як «Shipping address». Магазин відправляє білизну на склад, а вже звідти хлопці пересилають її тобі в Україну. До речі, якщо раптом магазин не приймає нашу картку (таке іноді буває), вони навіть можуть самі викупити товар за тебе.
Я зазвичай користуюся сервісом Захід https://3axid.com/ у них все чітко налагоджено: можна обрати авіадоставку, якщо хочеться отримати оновлення швидше (десь за тиждень), або морем, якщо замовлення велике і хочеться ще більше зекономити. Спробуй обов'язково, різниця в ціні з нашими магазинами тебе приємно здивує!
Неактивен