Вы не зашли.
Чи є сенс обирати велику відому страхову компанію, чи невеликі компанії можуть запропонувати вигідніші умови?
Неактивен
Коли йдеться про повний захист автомобіля, для мене важливо розуміти, за що саме я плачу. Страхова ТАС пропонує зрозумілі пакети страхування без прихованих умов. Перед оформленням я детально вивчала повне каско ціна і переконалася, що пропозиція є справді вигідною з урахуванням покриття та сервісу.
Неактивен
Шукав страхову компанію для туристичної страховки, бо без цього зараз нікуди. Хотілося, щоб у разі чого не виникало проблем з асистансом і щоб умови не були надто заплутаними.
Врешті вирішив оформити туристичне страхування https://itg.ua/turisticheskoe-strakhovanie-pri-vyezde-z в ITG. Не скажу, що довго вагався — просто умови виглядали адекватно в порівнянні з іншими варіантами. Плюс усе оформлюється онлайн, що економить час.
Поки читав інформацію, помітив, що ITG займається не лише туристичним страхуванням. Є й інші напрямки, що, на мою думку, говорить про стабільність компанії. Для подорожей — нормальний, спокійний варіант без зайвої реклами.
Неактивен