Вы не зашли.
Маю проблеми з алергією, вже давно не можу знайти хорошого лікаря. Не знаєте, до якого алерголога-імунолога в Києві звернутися? Шукаю досвідченого спеціаліста, який правильно поставить діагноз і порекомендує ефективне лікування. Поділіться рекомендаціями.
Неактивен
Я зверталася до кількох лікарів, але саме в одній з клінік на правому березі мені вдалося знайти кваліфікованого фахівця. Вони не тільки прописали ліки, а й провели обстеження, щоб з'ясувати точні причини моїх проблем. Рекомендувала б звернутися до них, якщо хочеш комплексний підхід до лікування. Це був найкращий досвід для мене.
Неактивен
У мене була схожа ситуація, але я вирішила піти до приватної клініки, де є спеціалізація на алергології. Лікар одразу запропонував зробити повний спектр тестів, зібрав анамнез, та дуже детально підійшов до вибору лікування. Я помітила суттєве полегшення вже через кілька тижнів. Якщо шукаєш лікаря, який зробить все швидко і якісно, раджу звертатися туди. Це справжні професіонали.
Неактивен
Irkka :
У мене була схожа ситуація, але я вирішила піти до приватної клініки, де є спеціалізація на алергології. Лікар одразу запропонував зробити повний спектр тестів, зібрав анамнез, та дуже детально підійшов до вибору лікування. Я помітила суттєве полегшення вже через кілька тижнів. Якщо шукаєш лікаря, який зробить все швидко і якісно, раджу звертатися туди. Це справжні професіонали.
Якщо шукаєш лікаря, який підходить до кожного випадку індивідуально, то раджу звертатися в клініку https://dobrobut.com/ua/doctors/categor … immunology де я проходила лікування. Спочатку ми зробили повну діагностику це включало кілька тестів на алергію та імунні реакції.
Лікар спокійно пояснив, що відбувається в організмі, та визначив точну причину моїх симптомів. Завдяки цьому, я отримала не тільки лікування, а й чіткий план по запобіганню загострень у майбутньому. Вони використовують сучасні методики, і мені сподобалося, що лікування було орієнтоване на довготривалий результат, а не лише на тимчасове полегшення.
Неактивен