Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 17/12/2025 12:11:16

Мирчик
Member

Потрібна готівка, але через картку, як це взагалі працює на практиці?

Цікавить механіка отримання позики. Якщо мені потрібна саме готівка, але я оформлюю все через інтернет на картку, як це відбувається в реальності. Чи немає прихованих комісій за зняття в банкоматі після зарахування. Хто вже так робив, підкажіть, чи приходять гроші повною сумою. Не хочеться втратити частину коштів на переказах або за обслуговування картки. Скільки часу займає шлях від кліку на кнопку до реальних купюр у кишені.

Неактивен

#2 17/12/2025 12:12:08

ЛЛойд
Member

Re: Потрібна готівка, але через картку, як це взагалі працює на практиці?

Все максимально просто працює. Ви реєструєтесь, прив'язуєте свою банківську карту, проходите верифікацію через BankID або фото. Гроші прилітають на рахунок одним платежем. Комісія за зняття залежить суто від вашого банку та тарифів вашої карти. У мене універсальна від привату, то там знімає стандартний відсоток за використання кредитних коштів або нічого, якщо власні. По часу вклалася у п'ятнадцять хвилин на все.

Неактивен

#3 17/12/2025 12:13:34

Madeon
Member

Важливо розуміти, що сервіс просто переказує цифри на ваш пластик. Коли будете заповнювати дані, перевірте термін дії картки, бо якщо вона прострочена, транзакція зависне. Я раз так помилився, то потім добу чекав на повернення ліміту. Щодо готівки, то краще знімати в касі банку, якщо сума велика, щоб банкомат не видав помилку через добові обмеження. Реально отримати кошти можна навіть вночі, бо система працює автоматично без участі операторів. Тільки дивіться на умови вашого карткового рахунку, щоб не було сюрпризів з додатковим відсотком від самого банку за вхідний переказ. Це найчастіша проблема, на яку люди не зважають.

Неактивен

#4 17/12/2025 12:15:37

Rhocc
Member

Мирчик :

Цікавить механіка отримання позики. Якщо мені потрібна саме готівка, але я оформлюю все через інтернет на картку, як це відбувається в реальності. Чи немає прихованих комісій за зняття в банкоматі після зарахування. Хто вже так робив, підкажіть, чи приходять гроші повною сумою. Не хочеться втратити частину коштів на переказах або за обслуговування картки. Скільки часу займає шлях від кліку на кнопку до реальних купюр у кишені.

Рекомендую спочатку перевірити налаштування лімітів у банківському додатку на операції в інтернеті. Буває, що зарахування блокується самим банком з міркувань безпеки. Обирайте сервіси з прозорими умовами, де одразу видно суму до повернення в калькуляторі.
Я особисто переконався, що брати кредит готівкою на карту онлайн https://moneyveo.ua/uk/--credit-nalichnymi/ набагато зручніше, ніж їхати у відділення. Якщо хочете мінімізувати втрати на комісіях, то після отримання грошей на картку розраховуйтесь нею в магазинах. Для зняття паперових купюр шукайте партнерські банкомати вашого банку, де немає відсотків за переведення в готівку власних коштів. Обов'язково закривайте договір вчасно, краще за день до дати погашення, бо міжбанківські перекази іноді йдуть довго. Це вбереже від випадкового прострочення.

https://d1.skrinshoter.ru/s/200324/pOkblgaP.jpg?view=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-20-03-2024%2019:39:51.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений