Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 07:43:04

Jumper
Member

Як я купував меблі для кухні онлайн та залишився задоволений процесом

Спочатку я навіть не уявляв, що можу замовити таку складну річ, як кухня, через інтернет. Здавалося, що обов'язково потрібно все пощупати, побачити наживо. Але графік роботи не дозволяв об'їжджати виставки, і я вирішив спробувати. Пошук привів мене до сайту Mebel-24. Враження від Інтернет магазину меблів було дуже позитивним: детальні фотографії, зрозні описи матеріалів, фурнітури, розмірів. Для мене як технічної людини це було важливо. Я мав чіткі розміри своєї кухні, тому скористався послугою підбору гарнітура з готових модулів у категорії «Економ Стандарт». Мені допомогли консультанти через онлайн-чат: ми обговорили конфігурацію, вони перевірили наявність модулів, розрахували точну вартість. Великим плюсом була можливість завантажити схему розміщення меблів до оплати, щоб я остаточно переконався, що все вірно. Після оплати мені повідомили терміни виробництва (для готових модулів вони мінімальні), узгодили дату доставки. Доставили точно вчасно, зібрали акуратно, весь мотлох забрали. Весь процес від вибору до встановлення пройшов дистанційно, крім, звісно, моменту збірки. Це був сучасний, зручний і прозорий досвід, який розвіяв мій скепсис щодо онлайн-покупок складних товарів.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений