Вы не зашли.
Привет! Хочу устроить сюрприз своей второй половинке — отпуск на двоих, чтобы и романтика, и красивые места. Но не хочется банального моря, ищу что-то со вкусом. Подскажите, куда поехать, чтобы действительно впечатлить?
Неактивен
Привет! Для двоих идеально подойдёт Италия — это страна, где само слово «романтика» оживает. Когда я решила узнать здесь , оказалось, что вариантов масса: уютные тосканские виллы, вечера у моря, дегустации вин. На Elife Tours удобно подобрать именно атмосферные направления — не просто тур, а настоящий подарок впечатлений. Особенно круто в регионах, где нет туристической суеты, вроде Амальфи или Лигурии. Там можно просто гулять вдвоём по узким улочкам, завтракать с видом на море и наслаждаться каждой минутой. Такой отдых запоминается надолго — не количеством экскурсий, а эмоциями.
Неактивен
А я когда искал необычные варианты отдыха в Майами, наткнулся на обсуждение индивидуальных туров и решил попробовать услуги русскоговорящего гида miamiguide. Информация воспринималась легко, и можно было уточнить любые детали. Меня порадовали тут https://miamiguide.us/ гибкие программы, высокий уровень комфорта и полная прозрачность условий: всё честно, без лишних надбавок. Сразу чувствуется большой опыт и качественная организация, благодаря чему поездка проходит спокойно и безопасно. Цены вполне адекватные, особенно если учитывать, что он всегда на связи и реально помогает построить маршрут под конкретные цели. Теперь рекомендую всем, кто интересуется турами по Майами и Флориде.
Неактивен
Яка гарна ідея.. взагалі вважаю що людина має не просто жити робота-дім, а подорожувати, розвиватись.. тоді життя повноцінне
Неактивен
А де ви людите відпочивати? Куди повежете кохану до моря, чи десь в гори?
Неактивен
Я просто страшенно хочу десь в тепло, до моря поїхати в лютому-березні. Мені треба ваша підказка, куди купити квитки? А ще питання про страхування якщо їдеш до моря купувати чи не треба? І брати з франшизою чи без? Я просто по собі знаю що зміна клімату і води, це по любому температура чи проблеми зі шлунком.
Неактивен
Climbillg :
Я просто страшенно хочу десь в тепло, до моря поїхати в лютому-березні. Мені треба ваша підказка, куди купити квитки? А ще питання про страхування якщо їдеш до моря купувати чи не треба? І брати з франшизою чи без? Я просто по собі знаю що зміна клімату і води, це по любому температура чи проблеми зі шлунком.
Лютий та березень — це якраз той час, коли від сірості за вікном хочеться лізти на стіну, тому ідея з морем просто рятівна. Якщо хочеться стабільного тепла без сюрпризів, то зараз найпопулярніший варіант — це Єгипет, там якраз починається комфортний сезон без екстремальної спеки. Для тих, хто готовий летіти далі, ідеально підійдуть Шрі-Ланка або Таїланд, там якраз розпал літа.
Щодо страхування, то тут навіть думати не варто — брати обов'язково. Особливо, якщо ви самі знаєте про реакцію свого організму на зміну води чи їжі. Звичайний візит до лікаря через отруєння чи акліматизацію десь у Шармі чи на Пхукеті може обійтися в кілька сотень доларів, якщо немає поліса. Щодо франшизи (це та сума, яку ви платите самі при кожному зверненні), то краще обирати варіант "без неї". Так, поліс вийде трохи дорожчим, зате не доведеться викладати зайві 50 чи 100 євро в клініці на місці.
Я зазвичай не чекаю до останнього і все оформлюю через телефон, поки стою в черзі на каву або їду в таксі. Це зручно, бо всі документи під рукою в електронному вигляді. У мене для цього встановлений додаток для туристичної страховки на Android там можна швидко порівняти умови різних компаній і вибрати саме нульову франшизу.
І ще така порада: обов'язково беріть із собою звичні ліки для шлунку, до яких ваш організм звик. Місцеві аналоги в тропіках можуть діяти інакше, а бігати по аптеках з температурою — задоволення сумнівне. Вже вибрали конкретний готель чи поки тільки напрямок приглядаєте?
Неактивен