Вы не зашли.
Привіт усім. Останнім часом задумав оновити свій сайт-портфоліо, бо хочу додати блог і трохи розширити структуру. Працюю на WordPress, але на старому хостингу постійно якісь проблеми: то сайт вантажиться по 5–7 секунд, то оновлення зависають, то сторінки просто не відкриваються. Особливо дратує, що коли виходить нова версія WordPress або плагінів — сайт починає жити своїм життям. Уже думаю, чи не змінити хостинг, але не знаю, кому довіритись. Хочу щось стабільне, швидке, з нормальною підтримкою. Може, хтось знає хостинг, який добре працює саме з CMS, бо у мене в планах ще зробити окрему сторінку на Joomla для клієнта і тестову версію блогу на Drupal. Поділіться досвідом, бо я вже втомився від технічних танців з бубном.
Неактивен
Мав таку ж історію, коли переносив свій блог фотографа. Теж сидів на застарілому хостингу, і WordPress поводився як примхлива дитина: то оновлення не ставляться, то база підвисає. Вирішив перейти на хостинг сайтів і чесно, це була найкраща з моїх «технічних» рішень. По-перше, він реально оптимізований під різні CMS. Я працюю не лише з WordPress, а й з Joomla, і вони обидві працюють без лагів. Пробував ще ставити тестовий Drupal — теж все норм. По-друге, купивши хостинг, я отримав домен, SSL і навіть DDoS-захист без доплат. Підтримка там адекватна: один раз допомогли з конфліктом плагінів, хоча я думав, що проблема в сервері. За пів року — жодних «падінь» і стабільна швидкість. Раджу спробувати, особливо якщо плануєш працювати з різними CMS.
Неактивен
Дякую, звучить переконливо! Гляну й протестую
Неактивен