Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 01/12/2025 22:58:10

Мошка
Member

Як привести у порядок басейн після вечірки?

Привіт усім. Після невеликої вечірки вода у басейні стала каламутною. Фільтр чистий, але сміття та залишки напоїв могли вплинути на якість води. Читав різні поради: хлор, реагенти, фільтри… Але не хочу просто додавати усе підряд і зіпсувати воду. Хтось уже стикався з такою ситуацією і може порадити, як швидко та безпечно привести басейн у порядок?

Неактивен

#2 01/12/2025 22:58:46

sergej
Member

Re: Як привести у порядок басейн після вечірки?

Так, я розумію! У мене теж після вечірки вода в басейні ставала мутною, і спочатку пробував різні методи — нічого толком не допомагало. Потім використав хлор, розчинив за інструкцією, додав у воду поступово і розмішав. Через кілька годин вода стала прозорою, запах не надто сильний, і купатися було безпечно. Головне — правильно дозувати та перевіряти воду тестером, тоді результат точно буде.

Неактивен

#3 01/12/2025 22:58:58

Мошка
Member

Дякую за пораду, це реально допомагає зрозуміти, куди рухатися. А хлор, який ви використовуєте, швидко діє чи доводиться чекати кілька годин? І як часто після вечірки потрібно перевіряти воду, щоб вона залишалася чистою та безпечною для купання? Просто хочу розуміти практичну сторону догляду.

Неактивен

#4 01/12/2025 23:01:06

sergej
Member

Окей, тут головне — діяти послідовно. Я беру хлор для басейну https://aquadoctor.ua/ua/product-catego … a-hlor-ua/ і додаю невеликими порціями, постійно розмішуючи воду. Спочатку перевіряю тестером рівень хлору, щоб не переборщити. Через пару годин вода зазвичай стає прозорою, але я ще проходжу сачком по поверхні, щоб прибрати всі залишки сміття чи піни. Також іноді допомагає прокрутка фільтра, щоб весь об’єм води швидше очистився. З цим підходом навіть після великої вечірки басейн можна швидко привести в порядок, вода чиста і безпечна для купання, а головне — не треба витрачати години на додаткові процедури.

https://i.postimg.cc/qqp5LLJ8/Skrinsot-01-12-2025-221811.jpg

Отредактированно sergej (01/12/2025 23:01:50)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений