Вы не зашли.
Посоветуйте хороший автосервис в Москве для ремонта выхлопной системы. Важно, чтобы работа выполнялась профессионально, с использованием качественных материалов и давали гарантию. Буду благодарна за рекомендации проверенных мест, где реально делают всё на совесть.
Неактивен
Я обращалась в автосервис «Мистер Глушитель» для ремонта выхлопной системы автомобиля и осталась довольна. Диагностику провели оперативно, предложили оптимальные решения и всё подробно объяснили. Ремонт сделали аккуратно, в срок и по разумной цене.
Неактивен
Пишу пост для тих, хто, як і я, привозить машини з-за кордону. Коли мені знадобився сертифікат відповідності на авто https://hunters-garage.com.ua/services/ … syya-avto/ я вже був морально готовий до довгих черг і плутанини в документах. Але все вийшло значно простіше.
У Hunters працюють чітко: прийняли машину, провели огляд, оформили протоколи й одразу сказали, коли буде готовий сертифікат. Мені сподобалось, що все прозоро та зрозуміло.
Але найбільше здивувало інше — сервіс реально великий і комплексний. Я бачив, як відновлюють авто після ДТП, як проводять покраску, навіть як роблять детальну діагностику ходової. І після спілкування з майстрами відчувається, що їм не байдуже, вони підказують, дають рекомендації, не намагаючись “щось продати”.
Так що враження залишились дуже позитивні. І тепер знаю, що звертатимусь до них не тільки за документами, а й за технічним обслуговуванням.
Неактивен