Вы не зашли.
Страниц: 1
Хлопці, таке питання назріло щодо форми. Видали статутну піксель, але тканина там дубова, влітку парилка, а після першого прання стає як наждак. Хочу взяти собі нормальний мультикам комплект, убакс плюс штани. Дивлюся зараз на різні польські та турецькі варіанти, які візуально копіюють круті західні бренди. Ціна приваблива, але стрьомно, що розлізуться за тиждень в полях. Хто брав такі комплекти, як вони по якості порівняно з оригіналом? Чи варто переплачувати за бренд, чи різниці особливої немає?
Неактивен
Різниця колосальна, особливо якщо порівнювати з дешевим "ноунеймом". Я раз повелась на гарну картинку і замовила бюджетний комплект. На вигляд наче нічого, але тканина виявилася скляною синтетикою, яка зовсім не дихає, а через два виходи в ліс штани протерлися між ногами до дірок. В оригіналі або якісних ліцензійних копіях використовують правильний NyCo, тобто суміш нейлону і бавовни. Вони і сохнуть швидше, і не плавляться миттєво від іскри, як чистий поліестер. Тому тут економія вилазить боком
Неактивен
Про тканину зрозуміла це справді критично, бо ходити мокрим від поту задоволення сумнівне. А як щодо самого крою та функціоналу? Мене в статутній формі найбільше бісить, що наколінники постійно сповзають кудись вбік, коли стаєш на коліно, доводиться постійно поправляти. А в убаксі рукави завузькі, якщо налокітники вставити.
В тих комерційних комплектах, що продають, ці моменти якось краще продумані? Бо на фото виглядає все гарно, купа регулювань на липучках, еластичні вставки. Чи це теж просто бутафорія, яка не працює на практиці і відривається разом з м'ясом при навантаженні?
Неактивен
Щоб крій реально працював, треба дивитися на наявність еластичних зон. Нормальні виробники, як наприклад на m-gear.ua, роблять вставки зі спандексу або аналогічної тканини над колінами та в районі поясниці. Саме це дає змогу вбудованому наколіннику залишатися чітко на чашечці при присіданні, а штанам не сповзати з дупи. В дешевих копіях там часто стоїть просто та ж сама основна тканина гармошкою, тому воно тягне і сковує рухи. Зверни увагу на систему регулювання висоти коліна, зазвичай це прихований шнурок у передній кишені.
Якщо його немає або він не фіксується, толку від захисту буде мало. Також слабке місце реплік це липучки. На дешевих комплектах велкро забивається брудом і перестає тримати манжети вже за місяць.
Тому я раджу брати не найдешевший варіант з базару, а перевірені бренди, які шиють по лекалах Gen 3, але з сертифікованих тканин типу Ріп-Стоп. Вони будуть коштувати дешевше за американський оригінал, але відпрацюють в полі на всі сто.
Неактивен
Страниц: 1