Вы не зашли.
Страниц: 1
Хтось розбирається в харчуванні собак? Не знаю, який корм справді підходить для щеняти. Хочу, щоб він отримував все потрібне, але не хочу помилитися. Чи краще сухий чи вологий корм? Може хтось може порадити конкретні варіанти, щоб реально покращити його раціон?
Неактивен
У мене собака від сухого корму добре почувається. Головне, щоб він був повноцінний, з потрібними білками і жирними кислотами. Я додаю іноді трохи свіжих овочів або м’яса для різноманіття. Вологий корм можна чергувати, щоб їжа не набридала, але основу все одно краще складати зі збалансованого сухого.
Неактивен
Я звернув увагу на склад корму, насамперед на білок і джерела вуглеводів. Моя собака краще засвоює корм із м’ясом на першому місці у складі. Коли купую, дивлюсь, щоб не було великої кількості зерна. Ще слід слідкувати за віком і розміром породи, бо у маленьких щенят інші потреби, ніж у великих. Також треба давати воду постійно, сухий корм сам по собі не насичує.
Неактивен
Спочатку краще оцінити конкретні потреби вашого улюбленця, його вік, активність і породу. На цьому основі можна вибирати корм із правильним балансом білків, жирів і вітамінів. Є корисні поради і таблиці для вибору в інформація про харчування собак https://www.purina.ua/articles/dogs/fee … tion-guide на сайті Purina, де пояснюють, що важливо дивитися на джерела білка, наявність Омега-3 і Омега-6, а також на розмір гранул для різних порід.
До сухого і вологого корму, додаю трохи овочів для різноманіття, і це реально допомагає травленню. Щодня стежу, щоб порції відповідали рекомендаціям по вазі, і контролюю реакцію шкіри і шерсті. Якщо щось не підходить, змінюю поступово, щоб уникнути стресу для шлунка.
Неактивен
Страниц: 1