Вы не зашли.
Привіт усім! Хочу придбати ручну лебідку — планую використовувати для витягування авто з бруду, роботи на дачі та переміщення важких речей у гаражі. Є важільні, барабанні, талі… Що з цього краще для авто + дачі? Чи варто брати з довгим тросом? Хтось має досвід і може порекомендувати?
Неактивен
tigrova.verunya :
Привіт усім! Хочу придбати ручну лебідку — планую використовувати для витягування авто з бруду, роботи на дачі та переміщення важких речей у гаражі. Є важільні, барабанні, талі… Що з цього краще для авто + дачі? Чи варто брати з довгим тросом? Хтось має досвід і може порекомендувати?
Я купувала ручну лебідку на Hydromarket https://hydromarket.com.ua/ua/g91761059-ruchnye-lebedki — і дуже задоволена, що звернулася саме туди. Консультанти добряче роз’яснили: для авто та дачі порадили важільну модель — компактну й мобільну, з тягою трохи вище за мінімальну для мого авто, щоб вистачило запасу міцності. Також запропонували трос 12 м — оптимальний для гаражу або складських умов. Доставка була швидка, упаковка — акуратна, у комплекті інструкція, все перевірено. Після установки лебідка легко витягає авто з бруду, переноситься вантажі в гаражі або на ділянці, не боїться бруду, води чи морозу. Ціни справедливі, й для моїх потреб — ідеальний варіант. Раджу розглядати ручну лебідку саме так: компактну, надійну, з якісним тросом — і придивіться до пропозицій Hydromarket.
Неактивен