Вы не зашли.
Доброго дня. Хочу звернутися за порадою, бо вперше збираюся купувати прокладки TENA і не зовсім розумію, який рівень поглинання мені підійде. Раніше не користувалася нічим подібним і боюся помилитися. Чи є великі відмінності між середнім і високим поглинанням, і чи варто брати запас на “випадок сильного дня”? Було б корисно почути досвід тих, хто вже користувався цими прокладками і може підказати, як правильно обирати, щоб не відчувати дискомфорту протягом дня та ночі.
Неактивен
Ой, я знаю це питання не з чуток! Спочатку я теж довго розбиралася, який рівень підійде. Все залежить від індивідуальних потреб і активності протягом дня. Наприклад, якщо ви ведете активний спосіб життя і часто перебуваєте поза домом, то краще брати прокладки з більшим рівнем поглинання, бо це додає впевненості і менше переживань. Якщо ж навпаки — вдома чи мало рухаєтеся — середній рівень часто достатній. Також важливо враховувати час використання: на ніч краще вибирати більш абсорбуючі, щоб не переживати, що прокладка не впорається.
Неактивен
Дякую за детальну відповідь, це реально допомагає зорієнтуватися. Хочу уточнити: чи сильно відрізняються відчуття комфорту між середнім і високим рівнем поглинання? І чи ти зазвичай комбінуєш різні варіанти для дня і ночі, чи використовуєш один тип постійно? Просто хочу обрати щось оптимальне, щоб не купувати зайвого і відчувати себе впевнено протягом усього дня.
Неактивен
Я б радила спочатку спробувати середній рівень для щоденного використання, а високий — залишити для нічного часу або днів, коли є потреба у більшому захисті. Урологічні прокладки Tena https://maudau.com.ua/category/urolohic … brand=tena зроблені так, що навіть на високому рівні вони залишаються досить тонкими і комфортними, не створюють відчуття тяжкості, тому різниця відчутна тільки в поглинанні, але не в зручності. Головне — правильно підбирати під свій розмір та активність. Також враховуйте, що для перших спроб краще купувати невеликі упаковки, щоб зрозуміти, який рівень справді підходить саме вам, і не витрачати зайві кошти. Це допомагає відчувати себе впевнено і не турбуватися про будь-які неприємні моменти протягом дня та ночі.
Неактивен