Вы не зашли.
Страниц: 1
Ситуація така, що фізично не вигрібаю по навантаженню, а скоро сесія. Є кілька предметів, де треба здати купу розрахункових робіт і тестів. Хто реально замовляв контрольні, наскільки це палівно? Боюсь, що викладач просіче різницю в стилі або взагалі пришлють якусь дурницю з інтернету. Чи варто ризикувати, чи краще вже якось самому ночами сидіти? Поділіться досвідом, як це проходить на практиці.
Неактивен
Ризик є завжди, але тут все залежить від того, як ти до цього підійдеш. Якщо просто купиш роботу, роздрукуєш і принесеш, навіть не читаючи, то завалять на першому ж додатковому питанні. Викладачі не дурні, вони бачать, коли студент плаває в матеріалі. Я замовляла, коли хворіла, але потім витратила вечір, щоб розібратися в тому, що мені написали. Головне - розуміти логіку рішення, тоді захиститися реально.
Отредактированно Kisa (Вчера 02:05:41)
Неактивен
Та розібратися я зможу, мені головне зекономити час на самому наборі тексту і пошуку інформації. А як щодо якості? Бо чула історії, що люди платили гроші, а їм скидали шматки чужих дипломів або взагалі пропадали після передоплати. Як обрати нормального виконавця, щоб не кинули? Бо в гуглі купа сайтів, і всі обіцяють золоті гори, а відгуки часто накручені. На що звертати увагу, щоб потім не переробляти все з нуля?
Отредактированно tanykaa (Вчера 02:06:14)
Неактивен
Щоб не потрапити на гроші, шукай сервіси з чіткими гарантіями, а не приватних виконавців у телеграмі. Я користувалася Na5ku, там є контрольні роботи на замовлення з безкоштовними правками https://na5ku.com.ua/uk/kontrolnie-raboti/ що дуже важливо, бо викладачі майже завжди завертають на доопрацювання хоча б раз. Коли вибираєш, дивись на кілька речей.
Перше - наявність менеджера і підтримки, щоб було кому написати, якщо автор зникне. Друге - можливість не платити всю суму відразу.
Третє - перевірка на плагіат. Нормальні контори надають звіт про унікальність разом з роботою.
І обов'язково відразу скидай методичку з вимогами до оформлення, бо часто зміст правильний, а через неправильні відступи чи шрифт роботу не приймають. Якщо отримаєш файл, не полінуйся перевірити список літератури, бо іноді ставлять джерела десятирічної давнини, і це відразу викликає підозру.
Неактивен
Страниц: 1