Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/11/2025 23:00:38

Lawlet123
Member

Хто робив операцію при гострому апендициті? Потрібен нормальний досвід

Привіт усім! Учора знову різко заболів живіт у правому боці, вже двічі за останні пів року було щось схоже. У лікарні минулого разу сказали, що «може бути хронічний апендицит», але тоді швидко відпустило і я не став робити операцію. Тепер думаю, що дарма, бо кожен напад сильніший. Хто стикався з таким? Як проходить операція, які були відчуття після? І головне — де робили, щоб без черг і без бардаку? Хочу знайти клініку, яка адекватно підходить до діагностики й не робить операцію просто "для галочки"))

Неактивен

#2 20/11/2025 23:18:54

Mingrates28
Member

Re: Хто робив операцію при гострому апендициті? Потрібен нормальний досвід

Мав точнісінько таку ж історію — кілька періодичних нападів, поки вночі не накрило так, що довелося їхати у швидку. Виявилося, що це загострений апендицит. Я робив операцію у приватному центрі, де мене дуже швидко обстежили та пояснили всі нюанси. Ось тут є детальний опис напрямків, можна подивитися: https://da-vinci.clinic/portfolio/plastic-surgery/
У мене була лапароскопія — мінімальні проколи, відновлення зайняло кілька днів. Найбільший плюс — нормальне ставлення лікарів, усе без метушні, чітко та зрозуміло

Неактивен

#3 20/11/2025 23:28:36

Lawlet123
Member

Re: Хто робив операцію при гострому апендициті? Потрібен нормальний досвід

Дякую! Дуже корисно, піду почитаю

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений