Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 14/11/2025 11:14:40

Перетяжка мебели

Девочки, привет! Кто-нибудь из вас делал перетяжку мягкой мебели? Насколько дорого обходиться данная услуга? Просто у меня есть стары й диван, который так-то крепкий, но внешний вид его не очень. Вот я и думаю, может мне его перетянуть? Что вы думаете по этому поводу?

Неактивен

#2 20/11/2025 10:51:46

Милая)
Member

Re: Перетяжка мебели

Привет, в любом случае у вас перетяжка мебели выйдет дешевле, чем если покупать новый диван. Тем более если сам диван крепкий, то можно обратиться в специальную компанию и попросить об перетяжке. Если хотите у меня в Киеве есть очень хорошая компания, которая занимается перетяжкой мебели. Она берет недорого, оперативно справляется с перетяжкой. Думаю, что вам понравится сотрудничать с этой компании, тем более стоимость услуг у них невысокая. Если вам нужна надежная компания, которая вас не подведет, то обращайтесь ко мне я поделюсь контактами такой компании. Лучше насчет перетяжки мебели обращаться к опытным и проверенным специалистам, потому что так надёжнее, выгоднее, так как они предлагают гарантии на свои работы.

Неактивен

#3 22/12/2025 10:17:39

Climbillg
Member

Мені здається це дуже дорого.. а якщо ще й сам каркас поганенький то смислу нема перетягувати

Неактивен

#4 22/12/2025 10:18:40

Climbillg
Member

У вас вдома є консоль? Похваліть її, бо хочу собі в гостьову кімнату купити, і не можу обрати гарну.

Неактивен

#5 Вчера 23:39:43

Kapella
Member

Climbillg :

У вас вдома є консоль? Похваліть її, бо хочу собі в гостьову кімнату купити, і не можу обрати гарну.

Консоль у гостьовій — це взагалі одна з моїх улюблених тем в інтер'єрі! Це ж та сама штука, яка миттєво робить кімнату стильною, але при цьому не займає пів метра простору, як той самий комод. У мене стоїть така вузенька, на металевих ніжках, і я її обожнюю.

Чому раджу? По-перше, це ідеальне місце для всяких дрібничок: поставила там гарну свічку, вазу з квітами або поклала ключі з телефоном — і вже вигляд як з журналу. По-друге, під нею можна поставити пуф, що дуже економить місце. У гостьовій вона класно виглядає під дзеркалом або навіть замість робочого столика для ноутбука, якщо треба щось швидко глянути.

Я свою довго вибирала, бо хотілося щось сучасне і щоб не за всі гроші світу. Якщо шукаєш саме меблі, а не ігрову приставку (бо назва часто плутає), то зазирни в магазин STUL-i-STOL https://stul-i-stol.com.ua/dekor/koncoli/ у них там розділ з консолями дуже непоганий. Там є і класика, і лофт, і такі дуже мінімалістичні моделі, які зараз у тренді. Головне — прикинь заздалегідь висоту, щоб вона гармоніювала з іншими меблями.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений