Вы не зашли.
Вы уже начали планировать свой незабываемый отпуск на Кипре? Мы поможем Вам спланировать его до мелочей. Благодаря нашему сайту https://cypruslife.today/cyprus/protara … -inoctober Вы всегда сможете быть в курсе самых оптимальных месяцев для посещения острова, Вы узнаете температуры и особенности погоды в разных частях острова и благодаря этому сможете подобрать оптимальное время для посещения Кипра. Мы поможем Вам определиться с наиболее увлекательными достопримечательностями острова, с экзотическими фруктами и овощами, которые непременно стоит отведать здесь. Также Вы узнаете о монастырях, отелях, интересных местах, развлечениях, ценах и многое другое просто посетив наш сайт!
Неактивен
Дослідіть, як отримати статус податкового резидента, що може звільнити від податків на дивіденди та відсотки (режим non-domicile).
Неактивен
А чого там гарно.. якщо взагалі ніде не був.. чи просто побувати
Неактивен
У мене питання.. короче робили карту для доларів в банку, і типу там питали для чого.. кажу їду на відпочинок. Бо моєю не можна розрахуватися за кордоном.. так до чого це я, мені кажуть, так давайте ми вам щей страховку оформимо. А я щось не розумію, що банки уже страхують людей? Чи що це за нова послуга у них? А виплачувати у разі чого що також буде банк?
Неактивен
Climbillg :
У мене питання.. короче робили карту для доларів в банку, і типу там питали для чого.. кажу їду на відпочинок. Бо моєю не можна розрахуватися за кордоном.. так до чого це я, мені кажуть, так давайте ми вам щей страховку оформимо. А я щось не розумію, що банки уже страхують людей? Чи що це за нова послуга у них? А виплачувати у разі чого що також буде банк?
Зараз банки часто пропонують додаткові послуги, серед яких і туристичне страхування. Це не «новинка», просто раніше менше банків активно пропонували таке, а зараз бачать можливість зробити сервіс комплексним: і карта, і страховка в одному пакеті. Страхування оформлюють самі банківські партнери, тобто банк виступає лише посередником, а виплати у разі проблем із подорожжю здійснює страхова компанія, з якою банк співпрацює. Це зручно, бо не треба шукати страхову окремо, але завжди варто перевіряти умови та покриття. Якщо цікавить детально, як працює банківська страховка для подорожей, можна почитати ось тут: vsviti.com.ua/stats-chy-pidhodyt-bankivska-strahovka-dlya-vyyizdu-za-kordon цікаву статтю про це. Важливо розуміти, що банк сам не виплачує компенсацію — він лише організовує оформлення, а страхова компанія відповідає за покриття.
Неактивен