Вы не зашли.
А ви би хотіли жити у приватному будинку? Мені від бабусі дістався клаптик землі. Мрію про власний дім.. побудувати капітальний. Але зараз не на часі вкладати гроші в будівництво, хоча є незакрите питання з власним житлом. От думаю як би це все вирішити?
Неактивен
Climbillg :
А ви би хотіли жити у приватному будинку? Мені від бабусі дістався клаптик землі. Мрію про власний дім.. побудувати капітальний. Але зараз не на часі вкладати гроші в будівництво, хоча є незакрите питання з власним житлом. От думаю як би це все вирішити?
Мати свій будинок — це класна мрія, але повністю її реалізувати одразу часто складно через фінанси. Можна підійти до цього поетапно: замість повноцінного капітального будинку спробувати модульний або каркасний варіант, який швидко ставиться і коштує значно менше. Наприклад, компанія ТрансМодульБуд пропонує модульні будинки, ось такого плану https://blockunit.com.ua/ru/product/mod … om-bm-5-3/ які можна відразу експлуатувати, а з часом добудовувати чи модернізувати. Це дозволяє жити у своєму просторі, не відкладаючи все на “коли будуть гроші”, і паралельно планувати капітальний будинок у майбутньому. Крім того, такий варіант зменшує ризики, пов’язані з простоєм будівництва або непередбаченими витратами, і дає практичний досвід управління своїм житлом. Тобто мрія про власний будинок стає реальною вже зараз, навіть якщо бюджет обмежений.
Неактивен