Вы не зашли.
Мы с женой планируем переехать в Варшаву. Детей нет, но есть кошка, которую обязательно берём с собой. Смотрим в сторону долгосрочной аренды, но сталкиваемся с тем, что не все арендодатели готовы сдавать жильё с животными. Может, кто-то уже проходил через такое и подскажет, как и где искать квартиру, если у тебя есть питомец? Хочется найти нормальный вариант, а не уговаривать каждого арендодателя по отдельности. И желательно, чтобы не завышали цену только из-за кошки.
Неактивен
С животными действительно бывает сложнее — не все хотят сдавать даже с кошками. Но если искать через проверенные каналы, всё вполне решаемо. Мы с девушкой тоже искали жильё с котом, и нам посоветовали обратиться в VT Group. Ребята сразу предупредили, какие варианты вообще возможны с животным, и заранее уточняли у хозяев. В итоге нашли хорошую квартиру, никто не возражал против питомца, и договор составили без лишних условий. Если бы сам пытался снять квартиру в варшаве — думаю, было бы куда больше отказов и потери времени. А тут всё чётко и быстро.
Неактивен
Все рідна країна не мила? А я навпаки тут хочу лишитися.. і взагалі думаю про те щоб купити квартиру. Скільки зараз квартира десь у центрі Києва коштує? З ремонтом. Хто дивився ціни?
Неактивен
Climbillg :
Все рідна країна не мила? А я навпаки тут хочу лишитися.. і взагалі думаю про те щоб купити квартиру. Скільки зараз квартира десь у центрі Києва коштує? З ремонтом. Хто дивився ціни?
Якщо маєш на це ресурси, що найперше треба врахувати відстань, зручність, інфраструктура — усе це дає переваги, особливо якщо збираєшся лишатися надовго.
Зараз орієнтовні ціни на квартири в центральних районах, на кшталт Печерський район, досить високі. Наприклад, на вторинному ринку 2-кімнатна квартира коштує приблизно 130 000 $, 3-кімнатна — близько 195 000 $. Якщо квартира з ремонтом — ціна може бути ще вищою, залежно від якості ремонту, стану будинку, поверху, наявності інфраструктури тощо.
Якщо вирішиш серйозно шукати, має сенс звернутися до професіоналів. Наприклад, можна глянути пропозиції на сайті агенції нерухомості Маяк ось варіанти https://mayak.kiev.ua/ru/catalog/kyiv/f … skiy-rayon в Печерському районі зручно, бо там можна відразу побачити реальні об’єкти на продаж, з фото, описом і умовами.
Перед покупкою важливо реально зважити своє фінансове положення, можливі витрати на утримання, комуналку, перевірити документи, все перевірити на надійність. Центр — мрія, але й відповідальність. Якщо все гаразд — таке рішення може бути дуже правильним для стабільного майбутнього.
Неактивен