Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/11/2025 14:31:04

Fedot03
Member

Де знайти перевірені авто зі США?

Давно дивлюсь на американські машини — кажуть, там можна знайти класний стан за адекватні гроші. Але боюся, що без перевіреного сервісу можна нарватися на авто після аварій. Хто допоможе?

Неактивен

#2 05/11/2025 14:54:18

Lergo
Member

Re: Де знайти перевірені авто зі США?

Я пройшов цей шлях торік і можу порадити “Любе Авто” — вони супроводжують кожен етап покупки. Спершу допомогли визначитись із моделлю, потім підібрали лоти на аукціоні. Особливо раджу перевіряти авто з США сайт, там можна побачити реальні варіанти із Carfax і фото. Після цього все роблять під ключ — доставка, розмитнення, сертифікація.

Неактивен

#3 17/11/2025 22:24:25

Climbillg
Member

Я доречі не так довно собі взяв авто з США, по ціні взагалі супер вийшло..

Неактивен

#4 17/11/2025 22:25:09

Climbillg
Member

А ви на своїй машині часто в халепи залітаєте? Я типу про порушення, штрафи? Як потім розгрібаєте чи просто не платите?

Неактивен

#5 20/11/2025 00:03:49

Konyaschka
Member

Climbillg :

А ви на своїй машині часто в халепи залітаєте? Я типу про порушення, штрафи? Як потім розгрібаєте чи просто не платите?

Буває звісно. Та мабуть, тут всі водії час від часу потрапляють у ситуації з порушеннями. Я намагаюся уникати проблем, але кілька штрафів вже було. Головне — не ігнорувати їх, бо потім штраф може зрости або заблокувати деякі послуги. Зручно користуватися спеціальними додатками, які показують актуальні порушення і суму штрафу, можна навіть одразу оплатити онлайн. Подивись штрафи ПДР додаток, постав його собі на телефон це реально економить час і допомагає не накопичувати борги. Головне, завжди перевіряти та оплачувати вчасно, тоді проблем точно менше.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений