Вы не зашли.
Хлопці, хто ставив собі фасади без ручок (оці push-to-open)? Мене дизайнер переконує, що це "сучасно і мінімалістично", але я не впевнений. Як воно в житті — не бісить, коли відкриваєш кожен раз із силою, а ще жирні відбитки постійно?
Неактивен
У мене кухня така вже два роки. Перший місяць кайфував — нічого не стирчить, усе гладеньке. А потім почалось: відбитки, натискаєш — не завжди спрацьовує, особливо коли руки вологі. Виглядає круто, але практичність — на любителя, чесно кажучи.
Неактивен
Я собі робив з фасадами без ручок, але не push-to-open, а з інтегрованими профілями — ідеально зручно. Не треба тиснути, виглядає стильно, і слідів мінімум. https://agtplus.ua/facades Брав саме звідти, бо вибір кольорів і покриттів більший, ніж я бачив у салоні. Зробили все під розмір, приїхало якісно упаковане, без подряпин. І головне — не виглядає, як у "бюджетних" кухнях.
Неактивен
О, от про такі профілі мені й не казали. Це вже цікаво, бо я якраз не хочу, щоб усе тицяти довелось. Глянув — виглядає добротно. Мабуть, треба все ж не спішити, а продумати цей момент.
Неактивен
Та так, головне не купити перше, що радить дизайнер. Бо потім сам же з цим живеш
Неактивен