Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 06/11/2025 18:49:36

yaroslav79
Member

Фібра для бетону

Планую використовувати фібру для бетону для стяжки підлоги, у кого є досвід, дайте поради на цей рахунок?

Неактивен

#2 06/11/2025 18:59:39

Re: Фібра для бетону

Фіброволокно для стяжки від FiberMix – це справжнє відкриття для тих, хто займається будівництвом і прагне до якості. Я неодноразово стикався з тим, що після висихання звичайна стяжка починає тріскатися, але після того, як спробував додати фібру, результат перевершив усі очікування. Поверхня стала набагато міцнішою, без жодної тріщини, а процес замішування практично не змінився – просто додаєш фіброволокно до розчину, і воно рівномірно розподіляється. Приємно, що компанія FiberMix пропонує якісну фібру, яка не злежується, не електризується і має зручне фасування.  Ось тут більш детально фіброволокно для стяжки https://fibermix.ua/ua/articles/preimus … a-stjazhki я використовував її для підлоги в гаражі та під теплу підлогу в будинку – у всіх випадках результат відмінний. Зараз можу з упевненістю сказати, що без фібри я вже не працюю – це дрібниця, яка дає величезну різницю в міцності та довговічності.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений