Вы не зашли.
Привіт! Почалися проблеми із зчепленням: буксує, особливо на навантаженні. Педаль ходить вільно, хід великий. Хочу замінити вузол повністю. Де замовити, щоб не нарватися на підробку?
Неактивен
Привіт! Це класична ознака того, що або диски “злизані”, або корзина вже не тримає тиск. Якщо вже буксує — пів справи зроблено, треба міняти одразу. Я для своєї техніки беру кошики зчеплення в інтернет-магазині АгроШел. Брав у них вже не раз — металічна частина міцна, шліци не стираються, пружини тримають. До того ж там є позиції під різні моделі тракторів і комбайнів, усе по каталогу. Замовив — через день уже ставив. Після заміни — зчеплення чітке, без пробуксовок. Раджу не тягнути — заміна простіша, ніж стояти посеред поля.
Неактивен
Ох сейчас так трудно найти хорошего мастера по ремонту авто.
Неактивен
У меня тоже проблема - с рулевой рейкой, появился стук при повороте руля и руль стал туже крутиться. Понимаю, что без ремонта тут не обойтись, но не знаю, где в Киеве делают качественную замену рулевых реек.
Неактивен
Это ремонт несложный, советую в СТО Genstar в Киеве https://genstar.ua/uslugi-genstar/rulevye-rejki там вам точно помогут с ремонтом рулевой рейки, обращался к ним уже не раз. Делают диагностику, определяют причину поломки и потом уже ремонтируют. Удобно то, что у них и запасти всегда в наличии. Цена доступная и гарантия на ремонт выдается.
Неактивен