Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/10/2025 13:30:49

Erratum
Member

Зношене зчеплення

Привіт! Почалися проблеми із зчепленням: буксує, особливо на навантаженні. Педаль ходить вільно, хід великий. Хочу замінити вузол повністю. Де замовити, щоб не нарватися на підробку?

Неактивен

#2 28/10/2025 13:57:42

Ess
Member

Re: Зношене зчеплення

Привіт! Це класична ознака того, що або диски “злизані”, або корзина вже не тримає тиск. Якщо вже буксує — пів справи зроблено, треба міняти одразу. Я для своєї техніки беру кошики зчеплення в інтернет-магазині АгроШел. Брав у них вже не раз — металічна частина міцна, шліци не стираються, пружини тримають. До того ж там є позиції під різні моделі тракторів і комбайнів, усе по каталогу. Замовив — через день уже ставив. Після заміни — зчеплення чітке, без пробуксовок. Раджу не тягнути — заміна простіша, ніж стояти посеред поля.

Неактивен

#3 02/11/2025 15:53:46

Ох сейчас так трудно найти хорошего мастера по ремонту авто.

Неактивен

#4 02/11/2025 15:54:57

У меня тоже проблема - с рулевой рейкой, появился стук при повороте руля и руль стал туже крутиться. Понимаю, что без ремонта тут не обойтись, но не знаю, где в Киеве делают качественную замену рулевых реек.

Неактивен

#5 02/11/2025 16:56:17

Это ремонт несложный, советую в СТО Genstar в Киеве https://genstar.ua/uslugi-genstar/rulevye-rejki там вам точно помогут с ремонтом рулевой рейки, обращался к ним уже не раз. Делают диагностику, определяют причину поломки и потом уже ремонтируют. Удобно то, что у них и запасти всегда в наличии. Цена доступная и гарантия на ремонт выдается.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений