Вы не зашли.
Привіт усім! Хочу поставити питання тим, хто вже має досвід із водонагрівачами непрямого нагріву. Планую встановити вдома, але зовсім не розумію, на що звертати увагу при виборі — об’єм бака, потужність, матеріал, чи щось інше? Читала різні відгуки, але чим більше читаю, тим більше плутаюсь 🙂 Може, порадите, які моделі себе добре показали або які нюанси варто врахувати перед покупкою?
Неактивен
Я займаюсь ремонтом і встановленням систем опалення вже понад десять років, тому знаю, як важливо мати справу з перевіреними постачальниками. З Bogemia співпрацюю вже не вперше, завжди все на вищому рівні. Останнього разу замовляв водонагрівачі непрямого нагріву https://bogemia.ua/boilery-drazice/boil … ho-nahrivu для двох об’єктів, клієнти залишилися задоволені. Обладнання європейське, якість чудова, жодних нарікань ні по збірці, ні по роботі. Цінова політика приємна, доставка без затримок, документи всі в порядку. Для монтажників, як я, дуже важливо, щоб постачальник був надійний і Bogemia саме такі. Раджу колегам і друзям, бо перевірено досвідом.
Неактивен