Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 20:24:49

Мошка
Member

Як захистити квартиру, якщо часто залишаєшся на роботі допізна?

Доброго дня. Часто доводиться затримуватися на роботі, а квартира залишається порожньою по 8–10 годин. Мене хвилює безпека, бо в квартирі є техніка і цінні речі. Розглядаю варіанти сигналізації та охорони, але не знаю, що реально працює. Чула про системи з датчиками руху, відкриття дверей, а також про підключення до пульта охорони. Цікавить, чи є сенс встановлювати систему, якщо мене часто немає вдома, і наскільки швидко реагує охорона у разі тривоги?

Неактивен

#2 Вчера 20:25:40

sergej
Member

Re: Як захистити квартиру, якщо часто залишаєшся на роботі допізна?

Я теж часто затримуюся на роботі, тому поставив охорону у квартирі. Я обрав систему з датчиками руху, відкриття дверей та головний блок із GSM-модулем, підключений до пульта. Якщо щось трапиться — сигнал іде одразу на пульт, і група швидкого реагування приїжджає буквально за кілька хвилин. Тобто навіть якщо мене нема вдома 10–12 годин, квартира під надійним контролем. Головне — правильно налаштувати датчики і переконатися, що компанія реально реагує на тривоги.

Неактивен

#3 Вчера 20:25:59

Мошка
Member

Дякую, дуже корисно. А можеш уточнити, яку компанію ти обрав і чи реально швидко приїжджає група реагування у разі спрацювання сигналізації? І ще: чи є можливість дистанційно ставити і знімати охорону, коли я залишаюся на роботі або їду у відрядження? Хочу бути впевнена, що система працює не просто як сигнал на телефон, а як справжній захист.

Неактивен

#4 Вчера 20:27:11

sergej
Member

Я звернувся до охоронної компанії Охорона і Безпека https://oib.com.ua/ohorona-zhytla/ohorona-kvartyry/  для охорони квартири. Вони встановили датчики руху, відкриття дверей та головний блок із GSM-модулем, підключений до пульта. Якщо спрацьовує тривога, група швидкого реагування виїжджає одразу, перевіряє квартиру і переконується, що небезпеки немає. Завдяки цьому можна залишати квартиру порожньою навіть на цілий день, а техніка і цінні речі під надійним контролем. Тепер я спокійний, бо охорона працює цілодобово і реально захищає житло.

https://i.postimg.cc/wj1rFBzD/Skrinsot-25-06-2025-020705.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений