Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/10/2025 19:29:29

Мошка
Member

Хто робив лазерну корекцію зору у Вінниці, як результат?

Може хтось із вас робив лазерну корекцію зору у Вінниці? У мене короткозорість вже багато років, лінзи й окуляри набридли, але страшнувато щось лізти в очі. Читала різні відгуки, і більшість позитивні, але хочеться почути від «живих» людей, як це насправді. Чи боляче, скільки триває відновлення, і чи справді після цього можна нормально бачити без окулярів?

Неактивен

#2 28/10/2025 19:30:22

sergej
Member

Re: Хто робив лазерну корекцію зору у Вінниці, як результат?

Я робив, і скажу чесно — не пошкодував ні секунди! Робив десь півтора року тому. Процедура триває хвилин десять, біль — мінімальний, більше як відчуття легкого тиску. Після операції день був дискомфорт, очі різало від світла, але потім усе минуло. Уже наступного дня бачив чітко! Це просто кайф, коли вранці прокидаєшся і не шукаєш окуляри під подушкою.

Неактивен

#3 28/10/2025 19:30:44

Мошка
Member

Дякую, що поділився. Звучить обнадійливо) А підкажи, ти робив це за власні кошти чи є якісь програми, знижки тощо? І як взагалі підбирають метод — там же є різні типи лазерної корекції, правда? Мене ще цікавить, чи можна потім одразу повертатись на роботу, чи треба брати відпустку на кілька днів?

Неактивен

#4 28/10/2025 19:32:13

sergej
Member

Так, лазерна корекція зору у Вінниці https://visium.com.ua/vinnytsia/ua/uslu … rrektsiya/  — це взагалі топ. Я теж переживав, але все реально безпечно, якщо робити у хорошій клініці з сучасним обладнанням. Мені спочатку зробили повну діагностику — перевірили товщину рогівки, зір, навіть вологість очей. Потім лікар порадив найкращий варіант саме для мене, бо є кілька методів — один швидше відновлюється, інший більш щадний. Я після операції вже через день працював за компом, головне не терти очі і користуватись краплями, які призначили. Якщо вагаєшся — не бійся, результат того вартий, особливо коли вперше бачиш світ без окулярів!

https://i.postimg.cc/nVDNW61W/Skrinsot-16-01-2025-225359.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений