Вы не зашли.
Хочу купити подарунок для дитини, яка любить мультфільми і історії з персонажами. Цікаво, чи варто обирати набори з конкретними героями, чи краще брати універсальні набори для фантазійної гри? Які варіанти дійсно подобаються дітям і не лежать потім на полиці?
Неактивен
Я вже замовляв пару наборів цієї серії, збирали разом із сином. Конструкції середньої складності, є що робити і без інструкцій, багато дрібних деталей. Персонажі яскраві, сюжет трохи дитячий, але він добре стимулює фантазію. Якщо дитина любить LEGO, точно варто спробувати.
Неактивен
Брав кілька наборів Dreamzzz, мені сподобалося, що вони не надто стандартні. Є механізми, рухомі частини, цікаві фішки для гри. Важливо лише контролювати дрібні елементи, щоб не загубилися. Для дітей підходить. Єдиний мінус, що іноді важко зрозуміти, як складати деякі деталі з першого разу.
Неактивен
Якщо хочете вибрати щось із нових наборів, рекомендую порівняти кілька варіантів перед покупкою. Я сам спершу придивлявся, які конструктори LEGO Dreamzzz https://chudo-ostriv.com.ua/ua/konstruk … :lego.html в магазині Чудо Острів доступні, і вибрав ті, де більше інтерактивних деталей. Так простіше вирішити, що буде цікавіше.
Також зверніть увагу на тематику набору, вона різниться. Раджу купувати серії, де є рухомі частини та персонажі, тоді гра цікавіша. Під час складання допомога потрібна лише на старті, далі дитина сама справляється.
Неактивен