Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Як обрати одяг, щоб підходив на всі випадки?

#1 25/10/2025 23:52:45

Kisa
Member

Як обрати одяг, щоб підходив на всі випадки?

Останнім часом хочу оновити гардероб, але без купи зайвого. Хочеться речі, які можна комбінувати і вдягати і на роботу, і на зустріч, і просто на вихідні. Не розумію, як підібрати базу, щоб не виглядати однаково, але все пасувало між собою. Може, хтось підкаже, з чого почати і на що звернути увагу?

Неактивен

#2 25/10/2025 23:54:57

Gerakl
Member

Re: Як обрати одяг, щоб підходив на всі випадки?

Я починав з нейтральних кольорів. Білий, чорний, сірий, беж. Коли вся база спокійна, потім легко додати щось яскраве. Головне — вибрати речі без зайвих деталей, тоді їх можна міксувати. І ще дивись, щоб тканини не виглядали по-різному за якістю, бо це псує загальний вигляд навіть у простому образі.

Неактивен

#3 25/10/2025 23:56:47

tanykaa
Member

Універсальність виходить тоді, коли речі різного призначення поєднуються між собою. Наприклад, класичні штани можна носити і з сорочкою, і з худі. Те саме з блейзером — він працює і в діловому, і в повсякденному стилі. Я собі підбирала так: 2 низи, 3 верхи, 1 верхній шар. Кожна річ має поєднуватись з іншою хоча б у двох варіантах.

Неактивен

#4 26/10/2025 00:00:04

Purina
Member

Kisa :

Останнім часом хочу оновити гардероб, але без купи зайвого. Хочеться речі, які можна комбінувати і вдягати і на роботу, і на зустріч, і просто на вихідні. Не розумію, як підібрати базу, щоб не виглядати однаково, але все пасувало між собою. Може, хтось підкаже, з чого почати і на що звернути увагу?

Я підбирала універсальний гардероб поступово і зрозуміла, що краще брати базові речі, які виглядають охайно і тримають форму. Наприклад, прості штани, джинси, однотонна сорочка, кілька футболок, легкий жакет або світшот. Тут головне не кількість, а поєднання фактур і крою https://cher17.com/product-category/odyag . Я в цьому магазині доволі часто обираю одяг. Спершу вибрала кілька базових кольорів, потім додаю один акцентний, щоб образи не були нудними. Ще важливо, щоб усі речі підходили під одне взуття, тоді не доведеться під кожен образ шукати пару. Класика плюс мінімалізм дають універсальність навіть без великої кількості речей.
https://i.postimg.cc/q78hrHq8/zobrazenna.png

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Як обрати одяг, щоб підходив на всі випадки?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений