Вы не зашли.
Шановні власники ресторанів та шеф-кухарі! Ми знаходимося на етапі запуску нового ресторанного проекту і шукаємо професійний консалтинг «під ключ» — від розробки концепції та меню до підбору персоналу та старту. Дуже потрібні рекомендації перевірених консалтингових компаній або приватних експертів в Україні з реальними кейсами та відгуками. Поділіться, будь ласка, контактами тих, чия допомога справді принесла успіх вашому бізнесу.
Неактивен
Мене давно цікавив ресторанний консалтинг https://knaipa-service.pro/robymo/vidkr … pid-kliuch адже я відкрив невеликий заклад і хотів, щоб усе працювало максимально ефективно. Коли я натрапив на Кнайпа Про Сервіс, одразу зрозумів, що це саме те, що мені потрібно. Завдяки системі обліку для кав'ярні я зміг відстежувати всі продажі, запаси та замовлення без зайвої паперової роботи. Особливо вражає, як легко можна автоматизувати бар і налаштувати програму обліку в барі, щоб персонал міг швидко вводити всі операції. Вже через кілька днів роботи я помітив зменшення помилок і підвищення швидкості обслуговування. Кожен співробітник відчуває, що робота стала організованішою, а я – спокійнішим за бізнес. Тепер наш заклад працює плавно, а клієнти залишаються задоволеними сервісом.
Неактивен