Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 19/10/2025 21:26:02

Kisa
Member

Який алкогольний набір краще подарувати колезі на день народження?

Дівчата і хлопці, порадьте, будь ласка. Шукаю подарунок для колеги-чоловіка, йому 35 років, гарний співрозмовник, але не настільки близька людина, щоб знати, що саме він любить. Думала про класичні речі типу блокнота чи ручки, але хочеться щось оригінальніше, без надмірної фамільярності. Побачила, що зараз популярні подарункові набори з алкоголем. Виглядає стильно, але не знаю, чи це доречно для офісного подарунку. Як ви думаєте, не буде виглядати дивно, якщо жінка дарує чоловікові такий набір?

Неактивен

#2 19/10/2025 21:26:22

sergej
Member

Re: Який алкогольний набір краще подарувати колезі на день народження?

О, нормальний варіант, не переживай! Я сам отримував подібний набір від колег — дуже приємно було. Там головне не сам алкоголь, а подача. Якщо набір у красивій коробці, з келихами чи аксесуарами — це виглядає солідно, не «по-домашньому». Я навіть один раз купував набір із пляшкою віскі та дерев’яними камінцями для охолодження — подарував начальнику, всі сказали, що класна ідея. Тож якщо колега адекватний, не сприйме це як натяк, а просто як стильний подарунок.

Неактивен

#3 19/10/2025 21:26:36

Kisa
Member

Дякую, ти мене трохи заспокоїв. Я якраз боялася, що може виглядати надто особисто, але, здається, це справді універсальний варіант. Підкажи, будь ласка, де ти купував? Бо бачила різні варіанти — від простих до дуже дорогих. Хотілося б щось середнє, без перебору, але щоб виглядало якісно. Може, підкажеш перевірений магазин чи хоча б на що звернути увагу при виборі?

Неактивен

#4 19/10/2025 21:27:56

sergej
Member

Я нещодавно замовляв подарунковий набір алкоголю https://maudau.com.ua/category/podarunk … -alkoholiu в  інтернет-магазині Маудау - і залишився задоволений. Там реально є з чого вибрати: від пляшки вина в дерев’яній коробці до наборів із коньяком, келихами та навіть шоколадом. Я вибрав набір середньої ціни — виглядав дорого, але без пафосу. Усе акуратно запаковано, доставка швидка, без пошкоджень. Найбільше мені сподобалося, що не треба морочитися з оформленням — подарунок уже виглядає презентабельно. Колега, якому дарував, сказав, що це найкраще, що йому дарували в офісі. Якщо хочеш не прогадати — такий варіант просто ідеальний: універсально, зі смаком і не банально.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/lg/products/d8/35/67/d835678c755fd07e737ce792faf50c66.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений