Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Є хтось, хто їхав сьогодні Варшава - Львів?

#1 17/10/2025 16:48:10

tanykaa
Member

Є хтось, хто їхав сьогодні Варшава - Львів?

Хтось сьогодні їхав з Варшави до Львова? Потрібно терміново виїжджати, але не розумію, що там на кордонах. Яка ситуація, скільки часу займає дорога? Якщо хтось саме в дорозі, відпишіть, будь ласка, бо вагаюся, чим краще добиратися, щоб не застрягти на пів доби.

Неактивен

#2 17/10/2025 16:48:25

Kisa
Member

Re: Є хтось, хто їхав сьогодні Варшава - Львів?

Якраз їду автобусом. Ситуація, м'яко кажучи, не дуже. Стоїмо на пункті пропуску вже четверту годину, черга величезна. Водій каже, що сьогодні якийсь колапс. Якщо є можливість вибрати інший транспорт, то краще не ризикувати з автобусом. Бо невідомо, скільки ще тут стояти, а люди вже починають нервувати.

Неактивен

#3 17/10/2025 16:49:23

tanykaa
Member

Дякую, що попередили. Я так і думала, що може бути щось подібне. Мені потрібно встигнути до певного часу, тому такий варіант точно не підходить. Виходить, автобуси відпадають.
А які тоді є альтернативи? Поїздом, мабуть, вже квитків немає, та й не дуже зручно з пересадками. Може, хтось знає інші способи доїхати більш прогнозовано?

Отредактированно tanykaa (17/10/2025 16:50:54)

Неактивен

#4 17/10/2025 16:50:11

Kisa
Member

Автобус це завжди лотерея, а в такі дні, як сьогодні, тим більше. Можна проскочити швидко, а можна і на 10-12 годин застрягти. Поїзд надійніший в плані часу, але там свій графік і квитки треба купувати сильно заздалегідь. Я для важливих поїздок, коли треба бути впевненим у часі прибуття, користуюся послугами трансферу. Це, по суті, індивідуальне таксі. Так, це не найдешевший варіант, але воно того варте.
По-перше, не потрібно підлаштовуватися під розклад, домовляєшся на зручний для тебе час.
По-друге, легкові авто проходять кордон по іншій смузі, значно швидше за автобуси. Подивись як варіант, як працює трансфер Варшава Львів https://skytransfer.com.ua/transfer-varshava-lviv/ Забирають прямо з адреси і везуть куди треба. Ніяких вокзалів, ніяких натовпів. Для мене це оптимальне рішення, коли час і комфорт важливіші за економію кількох сотень гривень.
https://i.ibb.co/SwtX59TS/Avtopark-sky-transfer-skoda-superb-1-1024x766.jpg

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Є хтось, хто їхав сьогодні Варшава - Львів?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений