Вы не зашли.
Какой сервис выбрать для доставки посылок из Китая в Украину? Нужно быстро, без таможенных проблем и с отслеживанием отправления.
Неактивен
Если вы часто заказываете небольшие товары, вопрос доставка посылок из китая в украину возникает сразу. Я перепробовал несколько сервисов, но самый удобный опыт — с Trans-Agent. Там можно объединить несколько заказов в одну посылку, получить детальное отслеживание и даже страховку. Мне нравится, что менеджеры реально на связи, а не «исчезают» после оплаты. Теперь все мои заказы идут через них — быстро, без задержек и без потерь.
Неактивен
И мне нужно доставлять много товара из Китая.
Неактивен
Коли я тільки починав працювати з китайськими постачальниками, найстрашніше було — як той товар довезти. Одні казали, що літаками швидко, але дорого, інші — що треба чекати морем по два місяці.
Вирішив перевірити все сам і звернувся до Trans-Agent. З ними я замовив першу авіадоставку з Китаю, бо треба було терміново отримати комплектуючі для клієнта. Менеджер спокійно пояснив різницю у тарифах, допоміг з документами і навіть перевірив, щоб пакування відповідало нормам.
Замовлення отримав за 11 днів, чітко у вказаний термін. Потім уже для розуміння деталей відкрив їхню сторінку — https://www.trans-agent.com.ua/delivery … -z-kytayu/
Там усе розписано людською мовою, без хитрих дрібниць.
З того часу, якщо треба швидко, — тільки авіа. І, чесно, після цього я вже не шукаю «дешевше». Бо спокій важить більше, ніж зекономлені кілька доларів.
Неактивен