Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/10/2025 23:36:32

Korwor
Member

Чи варто брати 3 чи 7 стреліцій у букеті — який варіант кращий?

Хтось уже замовляв букет ромашок із доставкою? Хотів дізнатися, во скільки це обійшлося з урахуванням кур’єра, пакування, можливо додаткових націнок? Бо хочу зрозуміти реальну ціну, адже на фото й у каталозі всі гарні, але ще не знаю фактичних витрат.

Неактивен

#2 16/10/2025 23:37:31

Kisa
Member

Re: Чи варто брати 3 чи 7 стреліцій у букеті — який варіант кращий?

Так, я колись замовляла ромашки із доставкою, і вартість іноді виявляється вищою, ніж здається на перший погляд — враховуються витрати на упаковку, транспортні витрати, інколи «обробка замовлення», інші дрібні збори. Але я не можу точно сказати суму без запиту до магазину або кур’єра, бо все залежить від району доставки, кількості квітів, відстані, ваги.

Неактивен

#3 16/10/2025 23:41:33

Korwor
Member

Я зрозумів, дякую за пояснення, дуже корисно. А скажіть будь ласка: коли ви замовляли — чи пам’ятаєте, чи доставка була в межах міста, чи за містом? І чи довго чекали на кур’єра після підтвердження замовлення? Чи були якісь приховані доплати, які не видно було одразу? Хотів би скласти приблизний бюджет перед тим, як замовляти у вашому місті.

Неактивен

#4 16/10/2025 23:42:58

Kisa
Member

Korwor :

Я зрозумів, дякую за пояснення, дуже корисно. А скажіть будь ласка: коли ви замовляли — чи пам’ятаєте, чи доставка була в межах міста, чи за містом? І чи довго чекали на кур’єра після підтвердження замовлення? Чи були якісь приховані доплати, які не видно було одразу? Хотів би скласти приблизний бюджет перед тим, як замовляти у вашому місті.

Окей, спробую розповісти детально. Коли я замовляла букет ромашок https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-strelitzia у своєму місті — це був букет стандартного розміру, доставка всередині меж міста (не в віддалений район). Кур’єр приїхав приблизно через годину-півтори після підтвердження, хоча це залежить від завантаженості. Щодо доплат — так, інколи з’являється «плата за виїзд у певний район», інколи «термінова доставка», інколи «обробка букета» чи «особлива упаковка» додають до ціни.

А тепер щодо Львова: якщо вас цікавить доставка в межах Львова, я можу порекомендувати вам звернути увагу на онлайн-магазин Kvitna. У них бувають акції, можна замовити різні варіанти, в тому числі й економні чи стандартні. Я б радила одразу при оформленні вказати свій район Львова — це впливає на тариф доставки — і подивитися чи доступна опція «економна доставка» чи «стандартна» замість «експрес».

До того ж, хочу попередити: іноді продавці додають до вартості букета невеличкий «привітальний дописок», упаковку, спеціальні стрічки, а також доставка у вечірній час або вихідний може коштувати дорожче. Тому бюджет треба закладати з запасом.

Якщо хочеш, я можу зараз запропонувати тобі букети з Стреліції в магазині Kvitna — підібрати варіанти з доставкою по Львову та наблизну ціну, щоб ти бачив реальний варіант і не метушився.

https://i.postimg.cc/jj27bPnY/999.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений