Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 15/10/2025 20:03:31

sergej
Member

Чи варто купувати окремий mp3 плеєр, якщо є смартфон?

Підкажіть, хто користується окремим mp3 плеєром, чи є в цьому сенс зараз? Раніше мав старенький, слухав музику під час пробіжок, але він уже зламався. Зараз думаю — може купити новий, бо не хочу тягати телефон, коли бігаю. Але не знаю, які зараз нормальні моделі є — щоб батарея тримала довго, не зависав і був легкий. І ще бажано, щоб з Bluetooth був, бо дроти вже дістали. Може, порадите конкретний варіант, щоб не викинути гроші дарма?

Неактивен

#2 15/10/2025 20:05:15

tanykaa
Member

Re: Чи варто купувати окремий mp3 плеєр, якщо є смартфон?

Та я тебе чудово розумію! Сама стояла перед таким вибором пару місяців тому. Хотіла щось просте, без понтів, щоб головне — музика без перебоїв і батарея тримала. Взяла невеликий плеєр, теж з Bluetooth, і кайфую. Телефон не тягну, не відволікає, все працює швидко. Ще зручно, що можна завантажити купу треків і не паритися. Якщо береш для спорту — дивись, щоб був міцний корпус і кліпса для кріплення, бо інакше незручно носити.

Отредактированно tanykaa (15/10/2025 20:06:12)

Неактивен

#3 15/10/2025 20:07:26

sergej
Member

Дякую за відгук! А можеш сказати, яку саме модель взяла і чи зручно користуватись у русі? Бо для мене важливо, щоб кнопки були нормальні, не сенсорні — щоб можна було перемикати, не дивлячись. І ще цікавить — як із якістю звуку через Bluetooth, нема затримки чи шумів?

Неактивен

#4 15/10/2025 20:10:24

tanykaa
Member

Mp3 плеєр https://persimon.com.ua/mp3-mp4-pleiery-ta-dyktofony/  я вибрала у перевіреному магазині, бо вже не раз там замовляла. Узяла модель із Bluetooth і простим управлінням — фізичні кнопки, невеликий дисплей, усе інтуїтивно. Звук реально чистий, баси нормальні, без шипіння чи лагів. Навушники підключаються моментально, і затримки взагалі не помічав. Батарея тримає приблизно 20 годин без підзарядки, що для мене просто супер, бо вистачає навіть на кілька днів пробіжок. Сам плеєр легкий, не заважає, корпус металевий — падав пару разів, і нічого не сталося. Ще плюс — швидко заряджається. Я б сказала, що зараз mp3 плеєр знову актуальний: компактний, без зайвих функцій, ідеально для спорту чи подорожей.

https://i.postimg.cc/RVjqH7bP/15-10-2025-200934.jpg

Отредактированно tanykaa (15/10/2025 20:11:36)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений