Вы не зашли.
Хочу поділитися своїм досвідом замовлення жіночої білизни Diorella на сайті https://milashop.com.ua/ua/diorella/ Довго думав, що подарувати своїй дівчині на особливу дату — хотілося чогось не банального, а дійсно красивого, ніжного та романтичного. І, здається, я вгадав на всі сто.
На сайті представлено великий вибір білизни — як для щоденного носіння, так і для особливих моментів. Я обрав комплект у ніжному кольорі, з делікатним мереживом. На фото виглядав гарно, але вживу — просто вау! Білизна Diorella виглядає елегантно, дорого і водночас дуже жіночно.
Коли кохана відкрила подарунок — її очі сказали все. Вона була у захваті: сказала, що тканина приємна до тіла, зручна посадка, і що в ній відчуває себе справжньою леді. А для мене це найкраща оцінка
Доставка була швидкою, пакування охайне, сервіс — на найвищому рівні. Видно, що Milashop дбає навіть про дрібниці.
Тепер точно знаю: гарна білизна — це не просто подарунок, а спосіб сказати жінці, наскільки вона особлива. І Diorella з цим завданням впоралася ідеально
Неактивен