Вы не зашли.
Думаю замовити авто з Кореї, але трохи переживаю через всі ці нюанси з аукціонами, доставкою і документами. Ціна приваблива, але не знаю, чи реально вийде без проблем. Хто замовляв, розкажіть, з чим можна зіткнутися і на що краще звертати увагу при виборі?
Неактивен
Я замовляв Kia Cerato з Кореї. Основна проблема може бути з дефектами, які не видно на фото. У мене були невеликі подряпини на бампері, довелося ремонтувати. Доставка йшла приблизно 2 місяці, документи оформили без затримок. Головне перевіряти оцінку авто на аукціоні і не брати найнижчий лот.
Неактивен
Брав Hyundai Tucson, теж з Кореї. Машина приїхала без проблем, пробіг реальний. Різниця у вартості з місцевими машинами була помітна, навіть після розмитнення. Раджу обирати моделі з популярних аукціонів, де є детальні фото і історія авто. Важливо уточнювати всі дефекти і перепитувати про пошкодження перед купівлею. Посередник, який реально перевіряє лот, економить купу часу і нервів.
Неактивен
Замовляв два авто з Кореї, використовуючи компанію Bex Auto. Раджу одразу визначити модель і бюджет, тоді легше оцінювати лоти. Перевіряйте детально фото і оцінки стану на аукціоні, запитуйте додаткові знімки, якщо є сумніви.
Важливо узгодити всі нюанси з документами і доставкою ще до оплати. Також краще враховувати можливість дрібного ремонту після прибуття. Я завжди уточняв стан електроніки і ходової, ніяких сюрпризів не було. Це реально економить час і гроші, а машина приїжджає готова до використання без прихованих проблем.
Отредактированно Korwor (10/10/2025 14:53:31)
Неактивен