Вы не зашли.
От чесно, трохи сумніваюся 😅. Хочу відправити невелику коробку з речами з Манчестера в Київ, але боюся, що це буде довго або дорого. Проте бачу, що GlobalPost має гарні умови й позитивні відгуки. Може, не варто боятися й просто спробувати? Якщо у когось уже був досвід — розкажіть, чи справді все так зручно та без зайвої бюрократії, як обіцяють?
Неактивен
Я довго вагався, чи відправляти посилку з Манчестера до України, бо мав не найкращий досвід з іншими службами. Але після порад друзів вирішив спробувати GlobalPost https://globalpost.ua/delivery-from-the-uk-to-ukraine/ і тепер можу сказати — це було найкраще рішення! Усе від початку до кінця організовано чітко, менеджер пояснив усі деталі, допоміг правильно оформити декларацію, і навіть підказав, як краще спакувати крихкі речі. Термін доставки мене вразив — усього 6 днів, і посилка вже була в руках у сестри. Жодних пошкоджень, жодних прихованих платежів, тільки приємні емоції. Я ціную, коли компанія чесна з клієнтами — без дрібного шрифту й непередбачуваних ситуацій. Тепер рекомендую GlobalPost усім знайомим, бо вони реально заслуговують на довіру!
Неактивен