Вы не зашли.
Маю невелику транспортну компанію, і хаос у замовленнях уже починає зводити з розуму. Excel та нотатки більше не рятують — губляться клієнти й маршрути. Яку CRM для перевізників реально можна підключити, щоб не потонути в паперах?
Неактивен
У мене була дуже схожа ситуація — спочатку теж вів усі заявки в Excel і блокнотах. Але коли кількість клієнтів виросла, почався справжній хаос: губилися контакти, переплутані маршрути, а клієнти сердилися. Тоді я вирішив спробувати спеціалізовану CRM саме для перевізників. Зрештою зупинився на 4logist https://www.4logist.com/ua, бо вона зроблена під логістику, а не просто продажі. Там можна вести клієнтів, перевізників і замовлення в одному місці — нічого не губиться. Найбільше мені сподобалося, що програма для логістики підходить і для невеликої компанії, і для масштабування, якщо бізнес росте. Після впровадження відчув, що став менше витрачати часу на рутину і більше уваги приділяю клієнтам.
Неактивен
У мене було так само — Excel ще працював, поки клієнтів було мало. Але коли стало більше 20–30 замовлень на тиждень, все перетворилося на суцільний бардак. Ми теж перейшли на CRM, і я реально відчув полегшення. Усе видно по клієнтах і рейсах, навіть коли ти не в офісі.
Неактивен