Вы не зашли.
Підкажіть, хто стикався з розлученням онлайн? У мене ситуація не з легких – ми з чоловіком живемо в різних містах, а він ще й не хоче нічого підписувати. Я чула, що є компанії, які можуть все оформити дистанційно: документи, подання позову, представництво у суді. Але трохи боюсь шахрайства, бо не знаю, кому можна довіряти. Чи дійсно реально зробити розлучення без особистої присутності? Які документи потрібні? Чи можуть адвокати представляти мене в суді самостійно, щоб я не витрачала час на поїздки?
Неактивен
Так, це абсолютно реально. Я особисто проходила через подібну процедуру з адвокатами Правда https://www.pravda1.com/ . Вони зробили все дистанційно: підготували заяву, подали документи в суд і навіть представляли мої інтереси без моєї присутності. Я тільки підписала договір та надала копії необхідних документів – і все. Це величезна економія часу та нервів. У компанії працюють професіонали з сімейного права, які знають, як діяти в складних випадках, наприклад, якщо чоловік не погоджується на розлучення. Вони завжди інформують клієнтів про хід справи. Я залишилась задоволена, бо отримала рішення швидко і без зайвих проблем.
Неактивен