Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 30/09/2025 13:26:23

SerhiiKovalski
New member

Чи реально відчути себе студентом, коли навчаєшся на магістратурі?

Я от думав, що студентські роки залишились десь у минулому, але нещодавно побував на дні відкритих дверей у бізнес-школі. Атмосфера трохи нагадала університет, тільки всі вже дорослі, з роботою, сім’ями, своїми історіями. І навіть цікаво стало — як воно, знову бути студентом, але вже з іншим багажем за плечима.

Неактивен

#2 30/09/2025 13:28:33

Yuriy_Hrynevsky
New member

Re: Чи реально відчути себе студентом, коли навчаєшся на магістратурі?

Та це якраз і круто, що магістратура для дорослих виглядає інакше. Ти сидиш поруч з людьми, які вже щось у житті зробили, і від цього сам заряджаєшся. А ще спільні кавоперерви — то взагалі найкращий нетворкінг, бо там можна почути більше, ніж на лекції.

Неактивен

#3 30/09/2025 13:29:31

Viktor_Koroviak
New member

Мені розповідали, що в КРОКу якраз є така магістерська програма з менеджменту проєктів і процесів. Ось тут можна глянути детальніше: https://bs.krok.edu.ua/magistr-menedzhm … -procesiv/ Кажуть, там модульний формат вихідними, так що реально вчитися й не випадати з роботи. І плюс, групи невеликі, тому там швидко формується щось на кшталт «малої спільноти».

Неактивен

#4 30/09/2025 13:29:52

SerhiiKovalski
New member

Ну от це і є те, що мене підкуповує. Бо хочеться не просто сухих знань, а й відчуття, що знову десь у тусовці, де всі горять схожими цілями.

Неактивен

#5 30/09/2025 13:31:27

Yuriy_Hrynevsky
New member

Звучить як непоганий спосіб повернути собі трохи студентського драйву, але вже без гуртожитків і заліків в останню ніч.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений