Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/09/2025 21:49:04

4e5ter
Member

Чи підходить Vaporesso XROS 3 Mini для початківців?

Привіт, народ. Думаю взяти собі Іксрос 3, кажуть, що це одна з найпопулярніших моделей від Vaporesso. Але хочу уточнити: як у вас із картриджами? Де замовляєте, чи вистачає надовго? Бо не хочеться кожного тижня бігати й шукати. І чи справді цей девайс такий надійний, як його розхвалюють?

Неактивен

#2 25/09/2025 21:55:07

Dasssa
Member

Re: Чи підходить Vaporesso XROS 3 Mini для початківців?

Я не мав саме 3-го, але пробував у друга. Смак передає супер, тяга схожа на сигарету. Для тих, хто кидає курити — саме те. Я зараз на іншій системі, але задумуюсь перейти, бо витратники простіші. Єдиний мінус — ціна картриджів. Але все одно вигідніше, ніж щодня пачку брати.

Неактивен

#3 25/09/2025 21:56:07

Ennndehan
Member

Я не мав саме 3-го, але пробував у друга. Смак передає супер, тяга схожа на сигарету. Для тих, хто кидає курити — саме те. Я зараз на іншій системі, але задумуюсь перейти, бо витратники простіші. Єдиний мінус — ціна картриджів. Але все одно вигідніше, ніж щодня пачку брати.

Неактивен

#4 25/09/2025 21:57:50

Hard
Member

Ennndehan :

Я вже довго сиджу на иксрос 3 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/116 … ros-3.html і можу сказати одне варто купувати в цьому магазині. По-перше, завжди в наявності, ніколи не було, щоб замовив і чекати довелося тижнями. По-друге, ціни чесні: якщо вказано — значить стільки й заплатиш.
Жодних накруток після оформлення. А головне — ця система реально допомогла мені відмовитися від тютюну. Курив більше 10 років, пробував кидати, але завжди зрив. Тут імітація куріння відчувається, але немає смол та токсинів. Це безпечніше і реально працює.
https://i.imgur.com/EFyTvVH.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений