Вы не зашли.
Яку компанію обрати для вантажних перевезень по Україні? Потрібно, щоб була надійність, нормальні ціни та щоб не виникало проблем із термінами. Зараз ринок переповнений різними перевізниками, кожен обіцяє "кращі умови", але важко зрозуміти, хто справді виконає обіцянки. Цікавить реальний досвід тих, хто вже користувався послугами: які компанії дійсно відповідально ставляться до клієнтів та не зривають домовленостей?
Неактивен
Я довго шукав адекватного перевізника для бізнесових потреб і можу поділитися власним досвідом. На словах усі гарні, але на практиці часто виходять затримки, приховані платежі чи взагалі відсутність зворотного зв’язку. В результаті зупинився на такому варіанті, який реально вартий уваги — транспортна компанія Trans Level Logistic https://translevellogistic.com.ua/ . Вони працюють як з малими відправленнями, так і з великими вантажами, дотримуються чітких термінів, завжди надають повну інформацію щодо маршруту та умов перевезення. Приємно, що менеджери на зв’язку й готові допомогти у вирішенні будь-яких організаційних моментів. Це дає відчуття впевненості, що твій товар у надійних руках. Плюс ціни в них прозорі, без прихованих доплат, що для мене було критично важливо.
Неактивен