Вы не зашли.
Хто вже мав справу з очищенням вигрібних ям у приватному дворі? Чув, що зараз популярно використовувати спеціальні бактерії для вигрібних ям, щоб позбутися неприємного запаху та уникнути регулярного виклику асенізаторів. Але не знаю, де саме їх можна замовити, щоб і якість була на рівні, і ціна адекватна. Можливо, хтось може поділитися перевіреним варіантом чи порадити інтернет-магазин, де купували особисто?
Неактивен
Я вже кілька разів купував бактерії для вигрібних ям і можу сказати, що це справді працює. Раніше в нас постійно стояв різкий запах, а після застосування засобу проблема зникла буквально за кілька днів. Дуже важливо брати продукцію у перевірених продавців, бо на ринку є багато підробок, які не дають жодного результату. Я особисто рекомендую звернути увагу на компанію Водограй https://vodograi.org/uk/shop/bakterii-d … bnykh-yam/ – у них великий вибір біопрепаратів, адекватні ціни та зрозумілий опис до кожного товару. Замовляв там кілька разів, завжди швидка доставка і нормальна консультація, якщо виникають питання. Так що якщо справді хочеш, щоб вигрібна яма перестала бути проблемою, рекомендую спробувати.
Неактивен