Вы не зашли.
Я планую купити квартиру в Вишневому і хочу дізнатися, на що звернути увагу при виборі житла. Чи є у вас якісь рекомендації щодо новобудов у цьому районі?
Неактивен
tigrova.verunya :
Я планую купити квартиру в Вишневому і хочу дізнатися, на що звернути увагу при виборі житла. Чи є у вас якісь рекомендації щодо новобудов у цьому районі?
О, знайома проблема))) Рекомендую звернути увагу на ЖК One House https://dom.ria.com/uk/novostroyka-zhk-one-house-5742/ що будується на вул. Ломоносова. Цей бізнес-клас комплекс розташований всього за 3,5 км від Києва і має зручний доступ до метро. У новобудові пропонуються сучасні квартири з продуманими плануваннями, закритою територією, системою безпеки та підземним паркінгом. На прибудинковій території будуть ігрові майданчики, коворкінги та інші об'єкти інфраструктури, що забезпечать комфортне проживання.
Неактивен
Хто ж не хоче купити квартиру в столиці... це мрія
Неактивен
Тут он аби в оренду хоч знайти.. до речі, а дорого зараз коштує оренда нормальної 2-кімнатної квартири в столиці? Як взагалі знайти?
Неактивен
Climbillg :
Тут он аби в оренду хоч знайти.. до речі, а дорого зараз коштує оренда нормальної 2-кімнатної квартири в столиці? Як взагалі знайти?
Оренда квартири в Києві зараз дійсно непроста, і ціни дуже залежать від району та стану житла. Щоб знайти нормальну двокімнатну квартиру, треба бути готовим, що в середньому це може коштувати від $500 до $1000 і вище, особливо якщо йдеться про хороші райони, як-от Печерськ, Оболонь чи центр. Найдешевше буде на околицях, але і там ціни суттєво зросли.
Я завжди раджу шукати на перевірених ресурсах, де є реальні оголошення, щоб не натрапити на шахраїв. Обов'язково звертайте увагу на фото та опис, не бійтеся ставити багато запитань власнику або рієлтору. Якщо є можливість, краще поїхати й подивитися квартиру вживу. Це допоможе уникнути неприємних сюрпризів. Також важливо перевірити документи, що підтверджують право власності. Якщо ви не хочете витрачати багато часу на самостійні пошуки, зручно користуватися послугами рієлторів. Наприклад, на сайті агенції нерухомості Маяк можна знайти багато пропозицій з оренди саме двокімнатних квартир у Києві: https://mayak.kiev.ua/catalog/kyiv/flat … om-count-2 ось тут у них є гарний каталог з цінами та фотографіями.
Неактивен