Вы не зашли.
Колись думав спробувати інвестиції у валюту, але завжди боявся програти. Минулого року вирішив ризикнути невеликою сумою, бо накопичив трохи заощаджень, і виявилось, що зробив правильний вибір – отримав більше, ніж очікував. А у вас був випадок, коли ризиковане вкладення несподівано принесло прибуток? Які стратегії допомогли вам не прогоріти?
Неактивен
Знаєте, я останнім часом більше дивлюсь на те, як люди вміють поєднувати свої хобі з додатковим заробітком. Наприклад, хтось фотографує і продає знімки онлайн, хтось робить ремесла і отримує непоганий дохід. Мені здається, такі дрібні способи інвестувати час і талант теж можуть принести приємні результати без зайвого стресу.
Неактивен
Та я колись теж пробував щось подібне, але у мене була невелика підготовка – я спершу тренувався на демо-рахунках, щоб зрозуміти механіку. Потім ризикнув реальними коштами, і це спрацювало! Взагалі, хороший варіант для тих, хто хоче спробувати без сильного ризику – перевіряти платформи на кшталт https://gerchikfx.com/prop/ua/?utm_sour … mpaign=148 Там реально можна навчитися, не обпалюючи великі суми.
Неактивен