Вы не зашли.
Всім привіт! Хочу порадитися. Може, хтось підкаже, де зараз краще купувати запчастини для авто? Потрібно замінити деякі деталі, але вже кілька разів натрапляв на неякісний товар – або не те прислали, або запчастини виходили з ладу через пару місяців. Важливо, щоб була гарантія та адекватні ціни.
Неактивен
Привіт! Можна щось порадити, але скажи трохи детальніше — яка саме марка авто, і які запчастини шукаєш? Бо зараз багато магазинів пропонують широкий асортимент, але треба знати, що саме тобі потрібно, щоб не радити всліпу.
Неактивен
Авто в мене — Opel Astra J, 2012 року. Почало шкребти при гальмуванні, тож думаю, що треба замінити гальмівні колодки. Хотілося б взяти нормальні, не найдешевші, але й без переплат за бренд. Важливо, щоб підходили точно по моделі, бо вже мав випадок, коли довелося повертати замовлення через невідповідність.
Неактивен
О, знайома ситуація! У мене теж була Astra, і я теж свого часу шукала нові колодки. Брала на сайті https://bazza.com.ua — реально залишилась задоволена. По-перше, на сайті зручно підбирати по VIN або моделі, по-друге, все, що замовляла, завжди приходило без затримок, і жодного разу не було проблем із якістю. Ціни нормальні, є як оригінал, так і хороші аналоги. Я, до речі, тоді взяла Textar — працюють ідеально вже більше року.
Неактивен
Дякую! Оце вже щось корисне, бо самому шукати — то той ще квест. Добре, що згадала про підбір по VIN, це справді зручно. Глянув зараз сайт — справді виглядає солідно. Думаю, замовлю в них. Ще раз спасибі!
Неактивен
Привіт! Та знайома ситуація — зараз стільки тих «магазинів», що кожен другий або шле не те, або взагалі зникає після замовлення. Сам мав халепу з «лівими» деталями, які розсипалися швидше, ніж я їх поставив 😅
Якщо конкретно по коробці — в мене Aisin (японська АКПП), то вже давно замовляю все через перевірений ресурс. Тут є нормальні запчасти для акпп Aisin https://akpp-beretta.com/ru/kataloh-tov … sin-warner
Чітко по моделях і з гарантією.
Ціни там адекватні, сервіс на рівні — якщо щось не те, завжди можна вирішити без зайвих нервів. До речі, зручно, що є фільтри, соленоїди, прокладки — все під руку, без зайвого бігання.
Так що раджу — краще один раз замовити у перевірених, ніж потім двічі переплатити і ще матюкатися при знятті коробки. Спокій дорожче 😎
Хай авто їде без траблів! 🚗💨
Неактивен
Тут ще ж треба дивитися що по доставці..Бо наша НП зараз стільки вгатить.. якщо воно велике чи важке.. то іноді простіше поїхати в магазинчик поряд з домом і купити.
Неактивен
Цікаво, а ви колись підраховувалискільки вам обходиться ваша вашина в місяць? А буває таке що ще якогось штрафу можна схопити. А де ви доречі їх оплачуєте?
Неактивен
Climbillg :
Цікаво, а ви колись підраховувалискільки вам обходиться ваша вашина в місяць? А буває таке що ще якогось штрафу можна схопити. А де ви доречі їх оплачуєте?
Якщо чесно, я намагаюся не підраховувати щомісячні витрати на машину, бо інколи стає страшно. Бензин, ТО, страховка — все це потроху накопичується. І, звісно, штрафи, куди без них. Навіть якщо ти дуже уважний, завжди є шанс "зловити" якусь камеру, яка зафіксує перевищення на кілька кілометрів. Зараз, на щастя, їх стало простіше оплачувати. Я вже давно не ходжу в банки, адже все можна зробити онлайн. Мені зручно платити через додаток на телефоні. Це дуже економить час. Наприклад, на сервісі Hotline.finance є розділ сплата штрафу ПДР, де все відбувається дуже швидко: вводиш дані постанови, і через кілька кліків штраф уже оплачений. Головне — не зволікати, адже тоді діє знижка, що також приємно.
Неактивен