Вы не зашли.
Привіт усім! Хочу знайти якісну кухонну сіль українського виробництва. Важливо, щоб вона була чиста, без домішок, з натуральним смаком, підходила для щоденного приготування страв, а також для випічки та маринування. Я пробувала купувати звичайну сіль у супермаркетах, але часто трапляється, що вона має неприємний присмак або погано розчиняється. Може, хтось знає надійний магазин або сайт, де реально замовити перевірену українську сіль?
Неактивен
Я замовляв українську сіль кілька разів — різниця помітна, особливо якщо брати дрібну й морську. Сіль чиста, без сторонніх запахів, страви виходять смачніші. Але буває, що деякі магазини продають її у великих мішках або в пакетах, які не дуже зручні для зберігання на кухні.
Неактивен
Мій досвід нейтральний. Брала українську сіль у супермаркеті і на ринку — сіль різниться за смаком і розміром кристалів. Найбільше сподобалася сіль із дрібними кристалами, вона швидко розчиняється і не залишає осаду. Але іноді упаковка не герметична, тому важливо перевіряти виробника.
Неактивен
Ennndehan :
Мій досвід нейтральний. Брала українську сіль у супермаркеті і на ринку — сіль різниться за смаком і розміром кристалів. Найбільше сподобалася сіль із дрібними кристалами, вона швидко розчиняється і не залишає осаду. Але іноді упаковка не герметична, тому важливо перевіряти виробника.
Я завжди замовляю українську кухонну сіль https://maudau.com.ua/category/kukhonna … n=pol-scha у Маудау. Там великий вибір: дрібна, крупна, морська — усі види чисті, без домішок і з натуральним смаком.
Доставка швидка, упаковка надійна, нічого не розсипається. Використовую її для щоденних страв, випічки та маринадів — завжди відмінний результат. Ще подобається, що можна обрати різну кількість, а також отримати консультацію щодо вибору. Для мене це найзручніший і найнадійніший варіант.
Неактивен