Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/08/2025 21:56:39

женя33
Member

Як зупинити тиск колекторів?

Друзі, дуже прошу поради. Потрапив у складну ситуацію з кредитом. Через втрату роботи почав затримувати платежі, і вже кілька тижнів дзвонять колектори. Телефонують не лише мені, а й родичам. Погрожують судами, описом майна і навіть тим, що можуть прийти додому. Я знаю, що більшість цих погроз незаконні, але все одно стає страшно. Читав, що є способи захиститися від таких дій, але не знаю, з чого почати. Може, хтось стикався з подібним і знає, як правильно реагувати? Як реально зупинити колекторів, щоб вони перестали тиснути на мене і мою сім’ю?

Неактивен

#2 27/08/2025 22:00:07

Русик
Member

Re: Як зупинити тиск колекторів?

Перше, що потрібно пам’ятати: більшість дій колекторів – незаконні. Вони користуються тим, що люди не знають своїх прав. Найкраще рішення – звернутися до фахівців. Я рекомендую почати з консультації у компанії Правда https://anticollector.in.ua/ . Вони спеціалізуються саме на захисті від банків і колекторів. Там працюють юристи, які можуть оскаржити завищені відсотки, незаконні штрафи та навіть подати скарги до НБУ або поліції, якщо колектори переходять межу. У мене була справа, коли завдяки їхній допомозі вдалося зменшити борг і припинити дзвінки. Важливо не залишатися сам на сам із проблемою.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений