Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 08/08/2025 17:47:24

sergej
Member

Вирішив перейти на здорову їжу — каші

Останнім часом задумався про своє харчування. Вирішив відмовитися від фастфуду і жирного, перейти на щось більш корисне. Почав із каш — гречка, вівсянка, пшоно. Вони недорогі, поживні і, кажуть, добре впливають на шлунок та загальний стан. Але з часом помітив, що їм бракує смаку, швидко набридають. Можливо, у когось є перевірені рецепти або поради, як урізноманітнити раціон на основі каш? Цікавлять і варіанти на сніданок, і щось ситніше на обід чи вечерю.

Неактивен

#2 08/08/2025 17:49:16

Kisa
Member

Re: Вирішив перейти на здорову їжу — каші

Я теж проходила через цю стадію, коли все починається з ентузіазмом, а потім каша здається просто вареною водою з крупою. Але все змінюється, коли трохи пофантазувати! Наприклад, вівсянка з бананом, медом і корицею — то просто смакота! А ще я іноді додаю туди грецькі горіхи або родзинки. Гречку люблю з тушкованими овочами, а пшоняну кашу — з гарбузом, запечену в духовці. Усе залежить від настрою. Спробуй, точно не буде нудно!

Неактивен

#3 08/08/2025 17:50:05

tanykaa
Member

Я взагалі раніше каші не їла — вважала це їжею для лікарні або садочка. Але потім відкрила для себе рецепт перловки з грибами і цибулею, і тепер варю її ледь не щотижня. А рис з овочами на сковороді — то взагалі класика. Найголовніше — не варити «на воді без нічого», бо так і справді можна зненавидіти. Каша любить спеції, трави, соуси. Ще люблю робити солодку кукурудзяну кашу з вершками на сніданок — мої діти її просто обожнюють!

Неактивен

#4 08/08/2025 17:54:12

Мошка
Member

Знаєш, коли я теж вирішила харчуватись здоровіше, то каші стали для мене відкриттям. Головне — зрозуміти, як приготувати кашу правильно. Бо якщо просто зварити у воді — це одне, а якщо додати трохи масла, якихось овочів або фруктів — зовсім інша справа. Я, наприклад, дуже полюбила каші миттєвого приготування від ТМ Терра — їх багато видів, і солодкі, і солоні, і навіть з м’ясом. Дуже зручно, коли часу обмаль, а хочеться щось тепле та корисне. В них класно зберігається смак, структура, і головне — не треба довго стояти біля плити. Просто закинув в окріп, зачекав кілька хвилин — і все. Так що не відмовляйся, а експериментуй, тоді каша не буде одноманітною!

https://i.postimg.cc/N0K2BS4k/26-07-2025-223816.jpg

Неактивен

#5 20/08/2025 16:58:46

Gaerlok
Member

Не всім таке подобається, але іноді можна)

Неактивен

#6 20/08/2025 17:32:39

Melisa
Member

А приготуйте справжні бельгійські вафлі — рецепт https://blog.comfy.ua/ua/belgijjski-vaf … i-recepti/ знайдете у блозі. Ці ніжні та ароматні вафлі стануть ідеальним сніданком або солодким перекусом для всієї родини. У рецептах зібрані класичні брюссельські та солодкі льєзькі вафлі з карамельною скоринкою, які легко приготувати вдома і насолоджуватися справжнім смаком Бельгії.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений